Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

S Harman Kardon Luna vás vaša hudba nikdy neopustí

08.09.2023

Amsterdam, 11. júla 2023 – Harman Kardon predstavuje nový reproduktor Luna, prémiový prenosný audio spoločník, ktorý poskytuje charakteristický zvukový výkon a štýlový vzhľad s použitím vysokokvalitných materiálov.

Bluetooth reproduktor Harman Kardon Luna sa bez problémov integruje do akéhokoľvek prostredia so svojou elegantnou a minimalistickou siluetou a zároveň poskytuje nádherný zvuk Harman Kardon. Plášť z tkaniny mäkkej na dotyk a horný panel z eloxovaného hliníka nielenže vyzerajú rafinovane, ale taktiež sa v ruke skvele držia. Ultra prenosný, ergonomický dizajn je ideálny na prenášanie z miestnosti do miestnosti a dokonca aj vonku.

Zažite vyvážený, vysokokvalitný zvuk v kompaktnej forme ako nikdy predtým s pokročilým 2-pásmovým reproduktorovým systémom Harman Kardon Luna. Pokročilé meniče poskytujú ikonický zvuk Harman Kardon s výnimočnou čistotou, vďaka čomu budete počuť každý detail. Spárujte dva reproduktory pre skutočný stereo zážitok so širokou zvukovou scénou.

Vďaka až 12-hodinovej výdrži vstavanej batérie je Harman Kardon Luna dokonalým celodenným spoločníkom, ktorý zvýrazní váš osobný výber skladieb. A vďaka odolnosti voči prachu a vode IP67 reproduktor odolá náhodnému poliatiu, dažďu alebo dokonca rýchlemu ponoreniu do bazéna.

Tkanina mriežky reproduktora je utkaná zo 100 % recyklovanej polyesterovej priadze, v ráme je použitých 85 % recyklovaného plastu a horný panel je vyrobený z 50 % recyklovaného hliníka. Je tiež zabalený v papieri s certifikátom FSC potlačeným sójovým atramentom a batéria je vymeniteľná v určených servisných strediskách.

Harman Kardon Luna je predstavený v rámci osláv 70. výročia Harman Kardon na jazzovom festivale v Montreux.

Pošlite článok známemu