Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Inovatívny dizajn sa stretáva s krásnym zvukom: prirodzený vývoj Harman Kardon Aura Studio 4

12.09.2023

Amsterdam, 11. júl 2023 – Harman Kardon Aura Studio 4 v spojení s vynikajúcim zvukom a skutočne jedinečným dizajnovým zážitkom inšpiruje zmysly. Najnovší z ikonickej línie prémiových Bluetooth reproduktorov Harman Kardon Aura Studio 4, je elegantne spracovaný čiastočne z recyklovaných materiálov a bez námahy spája jedinečný moderný dizajn s výnimočnou kvalitou zvuku.

Nový reproduktor, navrhnutý s bezkonkurenčnými zvukovými znalosťami spoločnosti Harman Kardon, pozýva poslucháčov, aby si vypočuli hudbu skutočne naplno. 5.2” subwoofer smerujúci nadol a široká zvuková scéna 6-reproduktorového poľa vytvára nádherný zvuk Harman Kardon pre vynikajúci výkon s dokonalou presnosťou. Spárujte s akýmikoľvek dvoma mobilnými zariadeniami pre bezproblémové bezdrôtové streamovanie a precíťte každý rytmus s úchvatnou čistotou.

‘’Každý z našich produktov Harman Kardon má v rámci rodiny značky svoju vlastnú identitu.‘‘

Aura Studio 4 naďalej pozdvihuje túto filozofiu značky. Náš dizajnérsky tím sa zameral na prírodu a naše ocenenie jej sily nás inšpirovalo k vytvoreniu Aura Studio 4, sviežeho a ikonického vyjadrenia svetla a zvuku. 12-mesačný proces navrhovania spojil našu progresívnu technológiu v ohromujúcej, očarujúcej kráse a priniesol do životov používateľov viaczmyslové teplo, úžas a úprimné potešenie. Pokračujeme v našom dedičstve ikonických, priehľadných reproduktorov, predstavenie 324 jednotlivých kryštálov umiestnených v spodnej časti kupoly v parametrickom dizajne umožňuje očarujúce okolité svetlo reproduktora tancovať v rytmoch nádherného zvuku Harman Kardon. Sme hrdí na to, že môžeme predstaviť Harman Kardon Aura Studio 4, plne pohlcujúci multisenzorický zážitok, ktorý zlepšuje domácu atmosféru používateľov a zároveň ich spája s krásou prírody,“ povedal Christian Schluender, senior viceprezident pre globálny dizajn.

Paleta starostlivo vytvorených animovaných svetelných tém spája najinteligentnejšiu technológiu s moderným a jedinečným dizajnom. Či už je to Polárne svetlo (podnecujúce predstavivosť a fantáziu), Vesmír (objavovanie nekonečného priestoru), Dažďové kvapky (upokojujúce náladu), Oblak (relaxačný) alebo Oheň (očarujúci), Aura Studio 4 premieňa a inšpiruje poslucháčov mimo sfér ich domova.

Prvý v rade, ktorý je čiastočne vyrobený z recyklovaných materiálov. Tkanina mriežky reproduktora je tkaná zo 100% recyklovanej polyesterovej priadze, celý hliník je 100% recyklovaný a kryt reproduktora je vyrobený z 85% recyklovaného plastu. Je tiež zabalený v papieri s certifikátom FSC, ktorý bol vytlačený sójovým atramentom.

Harman Kardon Aura Studio 4 je predstavený v rámci osláv 70. výročia Harman Kardon na jazzovom festivale v Montreux. V Európe bude dostupný od 15. septembra za 329,99 €.

Súvisiace produkty

Pošlite článok známemu