Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Harman Kardon Go + Play 3 poskytuje vynikajúci zvuk s rafinovanou estetikou

11.09.2023

Amsterdam, 11. júla 2023 – Zoznámte sa s Bluetooth reproduktorom Harman Kardon Go + Play 3, ktorý kombinuje precízne remeselné spracovanie s výnimočnou kvalitou zvuku. Tento nový prenosný reproduktor, prepracovaný zvnútra aj zvonka, posúva renomovaný rad Go + Play do nových výšin a zároveň ctí jeho bohaté dedičstvo.

Prenosný reproduktor Harman Kardon Go + Play 3 poskytuje jedinečný domáci zvukový zážitok. Reproduktor sa môže pochváliť výkonným, dynamickým zvukom, ktorý svojim čistým zvukom vyplní miestnosť, a to vďaka vysokovýkonným 3-pásmovým stereo meničom vrátane nového exponovaného subwoofera so smerom nadol. Využite všestrannosť reproduktora na streamovanie hudby, podcastov, konferenčných hovorov a ďalších zo zariadení s podporou Bluetooth. 8-hodinová výdrž batérie zabezpečí dlhodobé počúvanie kdekoľvek vo vašej domácnosti, či už v obývačke, domácej kancelárii alebo na terase. Navyše sa automaticky naladí na nové prostredie, aby bol zvuk optimalizovaný bez námahy.

Nová generácia si zachováva charakteristickú polkruhovú siluetu Harman Kardon Go + Play a vyznačuje sa rafinovaným a povzneseným telom, ktoré je celé potiahnuté luxusnými textíliami a vysokokvalitnými materiálmi. Elegantný dizajn predstavuje dosku z tvrdeného skla s dotykovým ovládaním a rukoväť z eloxovaného hliníka pre pohodlné prenášanie v celej domácnosti. Go + Play 3 je vyrobený z recyklovaných materiálov bez kompromisov v kvalite. Využíva 100 % recyklovanú polyesterovú priadzu na vonkajšiu tkaninu, 90 % recyklovaného hliníka na rukoväti a 85 % recyklovaných plastov, použitých vo vnútornom ráme.

Pohodlný nabíjací USB port udrží každé zariadenie nabité a vďaka duálnym mikrofónom na diaľku sú konferenčné hovory pokryté, aj keď nestojíte vedľa reproduktora. Bezdrôtovo spárujte dva reproduktory pre ešte väčší stereo zvuk vo väčších priestoroch v interiéri aj vonku.

Harman Kardon Go + Play 3 je moderný reproduktor, ktorý odrážajú potreby poslucháča a bez problémov sa integruje do každého moderného interiéru.

Nový reproduktor je predstavený v rámci osláv 70. výročia Harman Kardon na jazzovom festivale v Montreux. V Európe bude k dispozícii od 15. septembra 2023 za 349,99 EUR a dodáva sa v obaloch vyrobených z papiera s certifikátom FSC a potlačených atramentmi na báze sóje.

Pošlite článok známemu